Trädgårdsarbete

Pensionärsbyrån har medarbetare med lång erfarenhet av allt trädgårdsarbete.

Trädbeskärning
Fruktträd behöver regelbunden beskärning för att ge bra och riklig skörd, för att hålla sig friska och för att ha ett vackert utseende. Tiden för beskärning kan vara på vårvintern innan trädet väcks ur sin vintervila eller sensommaren/hösten när trädet förbereder s för vilan. Förutom fruktträd kan våra medarbetare också beskära andra träd och buskar liksom häckar.

Vi kan givetvis köra iväg riset åt dig, men det är inte en RUT-berättigad tjänst enligt skatteverket.

Häckklippning
Oavsett om häcken behöver en liten finjustering eller om bu vill ta ner höjden eller till och med ta bort häcken, så kan vi ordna det åt dig.

Vi kan givetvis köra iväg riset åt dig, men det är inte en RUT-berättigad tjänst enligt skatteverket.

Gräsklippning
Vi sköter gärna din gräsmatta under säsongen. Antingen bestämmer vi intervall, och kommer ut och klipper utan att du behöver bekymra dig. Eller om du hellre vill så ringer du när du tycker det är dags för klippning. Om du har en egen väl fungerande gräsklippare kan vi använda den, annars tar vi med oss klippare och bränsle, du väljer.

Rabatter mm
Tycker du det är jobbigt eller tråkigt att hålla rabatterna i skick är det en god idé att anlita Pensionärsbyrån. Vi kommer överens om din ambitionsnivå för trädgården så ser vi till att den är i det skick du vill under säsongen. Vill du ha tillfällig hjälp går det också bra Vi kan även ge råd om val av växter som passar för dig i din trädgård.

Snöskottning
Pensionärsbyrån hjälper dig med snöskottning och halkbekämpning. Antingen beställer du enstaka tillfällen eller så abonnerar du på tjänsten så kommer vi när det har snöat eller när det blir risk för halka och ser till att du har en säker väg från ytterdörren och garageuppfarten eller andra ställen.

Ska du resa bort en tid under vintern kan vi ha en tillfällig bevakning och hålla rent framför huset så att det ser ut som om någon är hemma, och så att risken för halkolyckor minskas. Du vet väl att fastighetsägaren har ansvar även för trottoaren.

Vi hjälper dig också gärna med snickeriarbete, elarbete, målning, tapetsering, småfix i hemmet, flyttstädning och mycket annat.

Trädgårdsarbeten Linköping