Om Pensionärsbyrån

Jag som driver Pensionärsbyrån är Göran Frejdevi.

Jag startade företaget Frejdevi Bemanning AB i januari 2017 och anslöt oss till franchisekedjan Pensionärspoolen. Vi anlitade ett antal pensionärer som vill arbeta på sina egna villkor, och började med uppdrag åt privatpersoner och företag. Nu är vi cirka 25 medarbetare med mycket varierad arbetsbakgrund. Gemensamt är att vi är med för att det är roligt att fortsätta göra lite nytta och att vara aktiv i sitt gamla yrke eller med något annat man kan.

Sedan slutet av september 2019 har vi lämnat franchisekedjan Pensionärspoolen och fortsätter som ett helt fristående företag. I samband med det bytte vi namn till Pensionärsbyrån.

Pensionärsbyrån fortsätter att växa som bemanningsföretag och vi får fler företagsuppdrag utöver privatkunderna. För att kunna fortsätta med vår tillväxt vill vi gärna få fler pensionärer som vill arbeta med oss Läs mer under fliken Arbeta hos oss.

Våra pensionärer är anställda för respektive uppdrag. Pensionärsbyrån betalar skatt och sociala avgifter. Vi har olycksfallsförsäkring för våra medarbetare och ansvarsförsäkring.

Vårt ledmotiv är att det ska vara enkelt och tryggt att anlita oss.

Välkommen att kontakta oss

Göran Frejdevi