Seniorjobb Linköping

Är du pensionär och söker seniorjobb i Linköping? Att bli äldre och sluta arbeta innebär en stor förändring i livet och många känner att de fortfarande har mycket att ge. Faktum är att fler och fler väljer att återvända till arbetsmarknaden efter pensionen och anledningarna till det är naturligtvis många. En av dem är att äldre blivit friskare och mer välutbildade än tidigare.

På senare år har fler och fler företag börjat efterfråga äldre arbetskraft och marknaden växer snabbt. Kort sagt – personer som orkar och har lust att arbeta efter sin pensionering blir alltmer populära och det är ju inte så konstigt. En senior har för det mesta lång arbetslivserfarenhet där han eller hon samlat på sig omfattande kunskaper och en utpräglad yrkesstolthet.

Pensionärsbyrån finns i Linköping och hjälper dig som är i behov av erfarna och arbetsvilliga seniorer till olika sorters uppdrag. Vi vänder oss även till pensionärer som vill få en mer aktiv tillvaro och mer pengar i plånboken. Om du är pigg och sugen på att arbeta även efter din pensionering så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Pensionärsbyrån!

Söker du seniorjobb i Linköping?

Vi på Pensionärsbyrån i Linköping arbetar med pensionärsbemanning och kan ha jobb för dig som söker seniorjobb. Kontakta oss gärna och berätta om dina erfarenheter.

Att jobba som pensionär – fördelar med att fortsätta jobba

Det kan kännas vilset att bli pensionär och plötsligt tvingas ha en helt annan tillvaro än tidigare. Många känner sig mer ensamma och tycker att vardagen blir stillsammare än vad de kanske önskar. Vill du fortsätta vara aktiv och utöka ditt sociala umgänge? Då kan det vara ett utmärkt alternativ att börja söka och åta sig pensionärsjobb!

Skönt att känna sig behövd

Fördelarna med att jobba som pensionär är många och du får till exempel fortsatt användning för all den kompetens som du samlat på dig under yrkeslivet. Alla mår bra av att känna att de gör nytta och är uppskattade. Seniorjobb gör även att du som äldre håller igång både fysiskt och mentalt med stimulerande arbetsuppgifter och möten med andra människor.

Få bättre ekonomi

Räcker inte din pension till för dina utgifter? Vill du sätta extra guldkant på tillvaron? Väljer du att ta pensionärsjobb hos oss på Pensionärsbyrån får du mer pengar i plånboken! Tänk på att du som pensionär får behålla mer av lönen än i ditt tidigare arbetsliv tack vare förhöjt jobbskatteavdrag och grundavdrag på din lön.

Styr din arbetstid själv

Seniorjobb är ett flexibelt och självständigt sätt att vara anställd. Du arbetar på dina egna villkor och bestämmer själv om du vill jobba enstaka timmar då och då eller heltid.